Dakota Fanning
Üdvözöllek az oldalon, amely a gyönyörű és tehetséges Dakota Fanning amerikai szinésznővel foglalkozik. Itt megismerheted a szinésznő karrierjének alakulását a kezdetektől mostanáig. Mindezmellett a galériánkban sok képet találsz róla. Kellemes böngészést kivánok az oldalon!
Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning amerikai színésznő. Karrierjét gyerekként kezdte. Első komolyabb filmes szerepe 2001-ben a Nevem Sam című filmben volt, amelyben Sean Penn-nel játszott együtt. A filmért a Screen Actors Guild-díjra jelölték, amit meg is nyert, ezzel hét évesen ő volt az eddigi legfiatalabb, aki hazavihette a díjat. Ezután több filmszerepre is felkérték. Miután kinőtte a gyerekszinész skatulyát, Dakota olyan filmekben szerepelt mint a Now is Good, The Motel Life és az Effie Gray. Kit Harington oldalán játszott a Brimstone cimű filmben 2017-ben. 2018-ban pedig a The Alienist cimű sorozatban szerepel Daniel Brühl és Luke Evans oldalán, valamint feltűnik még Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway oldalán az Ocean's Eight cimű filmben.

 
Munkálatok

Please Stand By

2017 | Dakota mint Wendy
Egy autista fiatal nő elmenekül gondozója elől, aki próbálja meggyőzni őt arról, hogy nyújtsa be kéziratát egy amatőr irodalmi versenyen.

The Alienist

2018 - 2019 | Dakota mint Sara Howard
John Moore, a bünügyi oknyomozó riporter találkozik Dr. Kreizler Lászlóval, a pszichológussal, akivel együtt a kései 19. század egyik sorozatgyilkosának nyomába erednek.

Ocean's 8

2018 | Dakota mint Penelope Stern
A film története szerint Debbie Ocean egy ütős kis csapatot toboroz, hogy megkíséreljék kirabolni New York egyik legnagyobb gálaestjét, a Met Gala-t.

Hello Apartment

2018 | Dakota mint rendező
A rövidfilm egy lányról szól, aki a lakásában újraéli a múltat is. A film a Women's Tales a Miu Miu divat márka által létrehozott folyamatos rövidfilm sorozat 15. rövidfilmje.

Viena and the Fantomes

2018 | Dakota mint Viena
Egy roadie története, aki egy punk zenekarral bejárja Észak-Amerikát az 1980-as években.

gen:Lock

2019 | Dakota mint Miranda Worth szinkronhangja
A Föld utolsó szabad társadalma a globális háború vesztes oldalán van, és kétségbeesetten keres munkatársakat a "mecha" néven ismert óriás, fegyverezett robotok következő generációjának működéséhez.

Once Upon a Time in Hollywood

2019 | Dakota mint Squeaky Fromme
A történet 1969 nyarán, Los Angelesben játszódik majd, a sztori főhőse pedig egy tévészínész, aki egy sikeres sorozat után megpróbál utat törni Hollywoodba. Társa, aki egyben dublőre is ugyanerre vágyik. Mindeközben a filmipart megrázza az állapotos Sharon Tate halála, akit Charles Manson és szektája brutális módon meggyilkolt.

The Bell Jar

201? | Dakota mint Esther Greenwood
Egy fiatal nő megtalálja önmagában a spiritualitást, miközben mentális betegséggel harcol.

Sweetness in the Belly

201? | Dakota mint Lilly
Lilly, gyermekkorától árva, szülei Angliába menekültek a polgárháború elől. London egy olyan közösség középpontja, ahol megpróbálják újraegyesíteni az embereket a családjával. De barátja, Amira rájön, hogy Lilly küldetése nem pusztán altruista, és eközben Lilly és Aziz, egy idealista orvos között szenvedélyes elveszett szerelmi kapcsolat alakul ki.

 
Testvér oldalak

Itt a további rajongói oldalamra látogathatsz el, amely tehetséges szinésznőkkel foglalkozik.

  

 
Csevegő
 
Partner oldalak

Kiváló és tartalmas oldalak! Jelentkezni a csevegőben lehet! A helyek száma korlátlan! Általában 1-2 nap alatt kikerülsz.

           

 
A tévében
 
Dakota instagramja
@dakotafanning
 
Információk
Téma Dakota Fanning
Admin Lina
Nyitás 2018. 06. 16.
E-mail lina0716@yahoo.com
Kredit G-Portál & SoSugary
Design Lina
Kódok Nikkii & Gergő & Efruse 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Hirek

Vanity Fair Olaszország

2018.09.16. 13:23, Lina
Címkék: Magazinok

Az olasz Vanity Fair magazinban egyik oldalán szerepel, amelyhez néhány szóban megemlitették a ''Hello Apartment'' rövidfilmet amelynek rendezője volt és a Miu Miu divatmárkát is. A magazin szkennt megtalálhatjátok a galériában.

   

Séta New Yorkban

2018.09.15. 11:19, Lina
Címkék: Lesifotók

Tegnapelőtt Dakotáról New Yorkban, séta közben készitettek a paparazzók 8 darab lesifotót, amelyet megtekinthettek a galériában.  A szinésznő most már hosszú nadrágot és felsőt viselt, ugyanis a séta közben az eső is elkezdett esni. Dakota egyik barátjával beszélgetett séta közben. Egy Prada tervezésű táskát viselt. Haját lazán összefogta csikófarokba. 

   

'Hello Apartment' rövidfilm

2018.09.15. 11:01, Lina

A Women's Tales (Női mesék) a Miu Miu divat márka által létrehozott folyamatos rövidfilm sorozat. Egy kikötésük van, mégpedig az, hogy Miu Miu ruhát kell a film szinészeinek viselniük, és igy az összes nõi rendezõnek szabad kezet adnak a filmek készítéséhez. A Miu Miu 2011 óta két filmet rendel be évente, amelyekben a nyári kollekció és a téli kollekció tűnik fel. 2012-től a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon a Venice Days, avagy a Velencei napokon debütáltak a téli kollekciós filmek. A nyári kollekciós filmek pedig a New York-i Divathéten. Miu Miu a "kreatív partnere", vagyis a Velencei Napok szponzora. Eddig 16 film készült el.

Dakota rendezte a 15. filmet a "Hello Apartment" cimmel. A 16. pedig Haifaa Al-Mansour rendezte "The Wedding Singer's Daughter" cimmel. Idén mindkettejük filmje a Venice Days keretein belül debütált a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon. Ezért is láthattuk őket közösen megjelenni és interjút adni.

A "Hello Apartment"-ot Liz Hannah írta (aki Steven Spielberg "The Post" filmjénél is közreműkötött.  társiróként). Liz leírta a rövid ötletét: "Újraéled a múltadat, miközben a jelened is halad, egyazon térben" Dakota a történetről : "az első otthonom inspirálta, ahol még mindig élek. Ez egy szentély a tapasztalataimmal." Feltették neki azt a kérdést, hogy előreláthatólag mikor fogje elhagyni a jelenlegi helyét, amelyre ez a válasz érkezett: "Nehezen tudom elengedni. Mi történik ezekkel az emlékekkel?" Az első rendezőként megélt tapasztalatok után Dakota annyit mondott: "Meg kell kicsit ijesztenem magam." Hozzátette: "A Miu Miu olyan mintha családom lenne. Valódi öröm és nagyon jó élmény volt ez számomra."

A filmet a Miu Miu hivatalos oldalán tudjátok megtekinteni ide kattintva, vagy az alábbi videót megtekintve, amelyet beágyaztam a Miu Miu hivatalos youtube oldaláról.

A film leirása: Ava először lép be a Brooklyn-i padlásszobába. Üres. Frissen festett, de régi. A nap a nagy ablakokon át besütve a fa padlót megvilágitva felfedi a korábbi lakosok által hagyott jeleket. Ava leül. Most otthon van. Ez az otthona. Itt találkozik egy fiúval és beleszeret. Ez az a hely, ahol a bor megmarad egy parti után. Ez az, ahol egymással sikoltoznak, és úgy döntenek, hogy véget ér minden. A lakás tanúja lesz Ava személyes történelmének - örömének és szomorúságának, reményeinek és csalódásának - ez egy fajta univerzális tér, amelyben mindnyájan megtaláljuk önmagunkat a fellnőttkorban.

A továbbiakban videókat találtok amelyek a Velencei Filmfesztiválon készültek, valamint amelyet a Miu Miu készitett Dakotával és a film szereplőivel. 

 

 

 

75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál

2018.09.08. 14:40, Lina

A Velencei Nemzetközi Filmfesztivál (Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica) a világ egyik legjelentősebb filmes versenye, a filmtörténet legrégebbi fesztiválja. Az idén 75. alkalommal megrendezett Velencei Filmfesztivál Olaszországban teljes lendületet mutat, és ebben az évben jelentős mérföldkőnek bizonyult  Dakota Fanning számára. A fesztiválon vasárnap, szeptember 2-án a színésznő fehérszinű virágmintás ruhájába öltözött és elindult, hogy részt vegyen a rendezői debütálásán, a Hello Apartment film promócióján. Fanning rövid filmjét, Liz Hannah írta, aki Steven Spielberg "The Post" filmjénél is közreműkötött. A film sztárjai Eve Hewson, Tom Sturridge és Christina Rouner. Fanning már régóta a Miu Miu divatmárka barátja, ezért amikor felkérték, hogy rendezzen egy rövidfilmet, azonnal igent mondott.

"Régóta akartam már rendezni valamit. Ez az egyetlen egyéb dolog (a színészet mellett) amit akartam." mondja. "Adtak egy történetet, amelyet meg kellett rendeznem. Annyira féltem, de nagyon jól éreztem magam Miu Miu-val és Mrs. Miuccia Pradával. Nagyon támogatóak és kreatívak. Annyira örülök, hogy az első tapasztalatom a rendezéssel tele volt ilyen szabadsággal. El tudtam mondani a történetet, amit akartam, ahogy akartam, és ők segítettek nekem az út mentén."

A "Hello Apartment" története Fanninghez hasonlóan nagyobb érzületet vett, amikor szombaton megérkezett Velencébe. Épp most költözött ki az első lakásából hét év után. - Tegnap búcsúztam el tőle; Viszlát lakás! Még mindig sok érzelem kavarog bennem - mondja. Fanning ezt az érzést akarta megragadni. "Arról szól, hogy az emlékeink kapcsolódnak a terekhez, amelyekben megtapasztaltuk őket. 17 évesen költözött el otthonról, most 24. Most újra költözik. Ezt az érzést szerette volna érzékelteni a filmben Dakota.

A filmfesztiválon sok kép készült Dakotáról. Szeptember 2-án a megérkezéséről kaptunk 56-darab lesifotót, amelyeken gyönyörű és nagyon boldog is. Azután később, részt vett a Miu Miu által rendezett eseményein és vacsorapartiján Haifaa Al-Mansour-ral, aki egyébként a másik rövidfilm rendezője. Minden évben kettő darab rövid film kerül megrendezésre, amelyet mindig nő rendeznek.

   

   

   

   

Szeptember 3-án részt vett a Giornata degli Autori interjúján, amely a Velencei Filmfesztivál keretében került megrendezésre az Excelsior Hotelben.  Természetesen itt is Haifaa Al-Mansour-ral vett részt, aki egyébként a másik rövidfilm rendezője. Dakotáról készült még 41 darab lesifofó is, amint jókedvűen megérkezik az Excelsior Hotelhez. Kinézete most is kifogástalan volt.

   

   

Szeptember 4-én Dakota részt vett a Jaeger-LeCoultre gáláján, amelyen káprázatos volt a pezsgőszínű ruhájában.  A ruha a libanoni designer Georges Hobeika tervezése a 2018-as tavaszi Haute Coutureből. Dakota általéban hű a Miu Miu márkához, de most jó volt másban is látni. Haját középen elválaztották és hátrafogták, ahol egy kis konyot készitettek belőle. Sminkje a szokásosnál erősebb lett most, amit nem bánok. Kiegészitőnek Christian Louboutin ‘Vanite’ kézitáskát, arany Giuseppe Zanotti szandált és Jaeger-LeCoultre karórát viselt. Ezen az eseményen sok sztár jelen volt, többek között Daniel Bruhl, Catherine Renier, Henry Cavill, Sarah Gadon, Felicitas Rombold, Milosh Bikovich. Erről az instagramjára is feltöltött egy képet.

   

   

Szeptember 4-én a gála előtt Dakota megnézte Velencét, miközben a lesifotósok sok képet készitettek róla. Majd szeptember 5-én pedig a Velencei repülőtéren készült róla pár lesifotó. 

   

   

Sulwhasoo boltmegnyitó ünnepség

2018.09.08. 14:18, Lina

Augusztus 29-én Dakota részt vett a Sulwhasoo boltmegnyitó ünnepségén Hong Kongban, amiről instagramján is megosztott egy képet. A fiatal színésznő ragyogott arany szinű ruhájában amelyet az ünnepségen viselt. Haját kivasalták, és egyerűen leengedve maradt. Sminje is egyszerű lett. A galériában megtekinthető 10 darab közepes minőségű kép.

   

   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christina so (@cheery_chums) által megosztott bejegyzés,

Séta New Yorban

2018.09.08. 14:05, Lina
Címkék: Lesifotók

Dakota és párja Henry Frye augusztus 27-én vacsora után még sétáltak egyet New York utcáin hazamenet. Haza felé pedig egy kisboltba is betétrek egy vettek ezt-azt. Erről 25 darab képet tekinthettem meg  galériában. Dakota egy gyönyörű bordó ruhat viselt, amely nagyon jól állt rajta.

   

Instagram képek és lesifotók

2018.08.25. 11:46, Lina

Dakota az elmúlt hetekben pár új képet töltött fel insatgram oldallára. Az első képen Sean Penn és Michelle Pfeiffer láthatóak Dakotával együtt a Neven Sam premierjén. Ez volt az első film amelynek részt vett a premierjén. Azután megoszotta a Vogue magazin fotózásán készült képet, amlyet az előző bejegyzésben emlitettem. Majd megosztott egy képet a kinézetéről, amelyen kékszinű ruhát viselt és azután egy fürdőruhás képet is, amelyhez csak annyit irt, hogy visszamenne a strandszezon elejére.

   

Két nappal ezelőtt, augusztus 23-án Dakota és édesanyja egy poggyás kocsit toltak át New York-ban,  az utca egyik  oldaláról a másikra. A paprazzók erről 21 darab képet készitettek és már megtalálható az oldal galériájában. Dakota kissé lengén volt öltözve és a fehér ruha álátszóbb volt, mint kellett volna.

   

Vogue szeptember és lesifotók

2018.08.22. 16:04, Lina

Dakota szerepel a Vogue magazin szeptemberi számában, de nem is akár kikkell. KiKi Layne, Sophie Turner, Sandra Uwiringiyimana és Madeline Brewer oldalán vett részt a magazinhoz készült fotózáson. Eddig sajnos csak egy kép jelent meg, amit a galériában meg is tudtok nézni. Remélem lesz majd több kép is. Szerintem a magazin szkennjei után fogják közzétenni. 

   

Még augusztus 14-én Dakotát New York városában kapták lencsvégre a paprazzók, amint távozik az edzéséről. Most kék szinű edzőruhát viselt, amiben megmutatta formás alakját. Két nappal később, augusztus 16-án pedig vásárlás közben készült róla 3 darab kép. A képeket megtekinthetitek a galériánkban.

   

   

Once Upon A Time in Hollywood

2018.08.15. 11:49, Lina

Quentin Tarantino mindig is hihetetlen sztárokkal készitett filmet, de a Once Upon A Time in Hollywood lesz az a film amelyben a lehető legtöbb elismert szinészt gyűjtötte össze. 

Egy idelye tudható volt, hogy Dakota is benne lesz Tarantino filmjében, azonban hivatalosan a Deadline is megerősitette ezt, méghozzá olyan szinészekkel együtt mint Damian Lewis és Luke Perry. Velük az oldalán csatlakoztak Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie szinészekhez.

Tarantino kilencedik filmje különböző karaktereket fog bemutatni Los Angeles környékén, pontosabban a Charles Manson-gyilkosságokat, amelyek a történet alapjaként  szolgálnak. Lewis a legendás színészt, Steve McQueen-t játssza, míg Fanning Squeaky Fromme-ot, Manson egyik követőjét, aki hírhedten megpróbálta meggyilkolni Gerald Ford elnököt. Perry  Scotty Lancer karakterét formálja meg.

A Once Upon a Time In Hollywood struktúrájában és felépitésében részben hasonlitani fog Tarantino Pulp Fiction cimű alkotására. A film elmeséli a Los Angeles-i különféle történeteket a 69-es nyáron. Leonardo DiCaprio főszerepben lesz látható, aki egy Rick Dalton nevű nyugati tévéscsillagot fog játszani, miközben Brad Pitt játssza DiCaprio kaszkadőrét. Rick küzd, hogy Hollywoodban nevet szerezzen, ezmellett híres szomszédja van, aki nem más mint a hires Sharon Tate szinésznő, akit Margot Robbie kelt életre.

A filmet a Sony Pictures Entertainment filmstúdió forgalmazza. Ez Tarantino első olyan filmje, amelyet nem a Weinstein filmstúdió forgalmaz.

Új projektben Michael B. Jordannel

2018.08.14. 11:17, Lina

Michael B. Jordan és Dakota Fanning szinkronhangként lesznek hallhatóak az új anime filmben amely a  ‘gen:Lock’ néven fog megjelenni. A film 2019 januárjában várható. A 31 éves Fekete Párduc színésze és a 24 éves színésznő csatlakozik Kōichi Yamadera japán színészhez, amit a 2018-as Anime Expo is kijelentett. 

A sorozatban a Föld utolsó szabad társadalma a globális háború vesztes oldalán van, és kétségbeesetten keres munkatársakat a "mecha" néven ismert óriás, fegyverezett robotok következő generációjának működéséhez. 

Michael a főhős lázadó pilóta, Julian Chase-t; Dakota Miranda Worthot fogja játszani, "egy szakértő mech pilótát és Chase szerelmét", és Kōichi fogja játszani Kazu Iida-t, "az új munkatársak egyike a japán katonai erőkből, akik Chase mellett harcolnak a gen: Lock programban."

Gray G. Haddock, a Rooster Teeth Animáció vezetője és a sorozat showrunnerje azt mondta: "A Dakota hatalmas energiát és textúrát kölcsönöz Mirandának, és a közönség nagyon erősen fog kötődni hozzá. Yamadera pedig fantasztikusan fogja a hangját kölcsönözni Kazu-nak.

 


Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |